schuifhek service

Bij ROMASS doen wij heel veel voor uw toegangshekken. Zo hebben wij vakkundige en professionele monteurs die elk probleem voor u kunnen oplossen aan uw toegangshekken. U kunt online een afspraak maken, zodat één van onze monteurs naar uw komt om uw probleem op te lossen.

Schuifhek maken of onderhouden met de schuifhekken service van ROMASS

Een toegangshek die we bij ROMASS onderhouden is de schuifhek. Hiervoor hebben wij speciaal de schuifhek service. Bij deze service kunt u online een afspraak maken om uw schuifhek bij een storing te laten maken, uw schuifhek te laten repareren of om uw schuifhek te onderhouden. Onze vakkundige en professionele monteurs voldoen hier allemaal aan om u deze service te bieden bij uw schuifhek. Dankzij de vakkundige kennis van onze monteurs is een schuifhek maken of onderhouden geen probleem.

Bij uw schuifhek doen wij ook de motor onderhouden of maken bij een storing. Zonder de motor kan uw schuifhek niet goed dicht of open meer gaan. Daarom hoort de motor van de schuifhek ook bij de service.

Waarom voor ROMASS kiezen?

ROMASS heeft professionele en vakkundige monteurs die elk type en merk schuifhek kunnen maken. Onze monteurs zijn 24/7 beschikbaar en zijn binnen twee uur bij u ter plekke. Daarnaast worden de storingen al binnen twee uur opgelost. Onze monteurs zijn werkzaam door heel Nederland en zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist in het maken van elektrische schuifhekken. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle types en merken schuifhekken. Wanneer een onderdeel defect of versleten is, kunnen onze monteurs deze direct op locatie vervangen.

Monteur inschakelen voor een spoed schuifhek reparatie

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen om je schuifhek te maken? Ga dan snel naar onze website. Op onze website vindt u een formulier die u kunt invullen om snel en eenvoudig een afspraak in te dienen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. U ontvangt een bevestigingsmail waarin de dag en tijdstip van de reparatie is vermeld en uw storingsnummer. Een van de monteurs van ROMASS komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw schuifhek te maken. Na afloop van de reparatie ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.