Service overheaddeuren

Overheaddeuren service bij ROMASS Business

Niet elk bedrijf weet het, maar het is verplicht om je overheaddeuren minimaal één keer per jaar service te laten verlenen. Volgens de wettelijke richtlijnen is het verplicht dat je overheaddeuren voldoen aan de NEN-EN 14341+A2 normering, Arbo wetgeving 3.13 en de CE-markering. Deze richtlijnen stellen dat je overheaddeuren jaarlijks gekeurd dienen te worden door gespecialiseerde partijen

Niet alleen voldoen je overheaddeuren aan de wettelijke eisen, maar door regelmatig service te laten verlenen aan je deuren verhoog je ook de betrouwbaarheid van de deur, storingen en schade worden veelal voorkomen. Hierdoor wordt ook de veiligheid van je werknemers en andere personen die het gebied betreden gewaarborgd.

Waarom de overheaddeuren service van ROMASS Business?

De Professionele monteurs van ROMASS Business voeren service uit volgens de wettelijke richtlijnen. Hierbij gebruiken de monteurs een inspectielijst waarop alle, in de wet gestelde, onderdelen opstaan die gekeurd worden. De monteurs zorgen ervoor dat de onderdelen die vervangen moet worden, ook gelijk vervangen worden, waardoor  de kans op storingen wordt verkleint en dure reparaties worden voorkomen.

ROMASS Business biedt 3 verschillende servicepakketten aan die ervoor zorgen dat de betrouwbaarheid van jouw overheaddeuren wordt verhoogd en de veiligheid van je werknemers wordt gewaarborgd. Indien er onverwacht een storing optreed aan een van je overheaddeuren staat een van onze monteurs binnen 2 uur op locatie om de storing op te lossen. Ze beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken overheaddeuren waardoor de meeste storingen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Wilt je dat je overheaddeuren worden voorzien van een goede service? Bekijk de servicepakketten op onze website of neem contact met ons op.