Servicecontract docksystemen

Wilt u een servicecontract voor docksystemen afsluiten en bent u nog opzoek naar een firma die dit kan? Zoek niet verder en neem contact op met ROMASS Business. ROMASS Business is al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types docksystemen, industriepoorten, bedrijfspoorten en toegangspoorten. Om een veilige werkomgeving te creëren is het wettelijk verplicht om docksystemen jaarlijks te laten keuren en onderhouden door een gecertificeerde technieker. Deze normen zijn opgenomen voor firma’s binnen Europa. Met een servicecontract van ROMASS Business voldoet u aan de wettelijke eisen.

Servicecontract docksystemen

Met het servicecontract van ROMASS Business waarborgt u uw firmaprocessen. Bij ROMASS Business zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist in het onderhouden van uw docksystemem. Jaarlijks onderhouden wij meer dan duizend docksystemen volgens de wettelijke richtlijnen. Dit doen wij voor elk type en merk docksysteem. We bieden verschillende servicecontracten aan voor een docksysteem, waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van uw firma. Afhankelijk van de conditie, leeftijd, gebruik-intensiteit en de gebruiksomgeving kiest u het pakket dat het beste bij u wensen past.

De normen waar een docksysteem aan moet voldoen

Elke docksysteem dient te voldoen aan de normering EN 1398. In deze norm staat omschreven dat elke docksysteem minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden. Daarnaast is er ook de ARBO wetgeving 3.13. Bij een controle van de Arbeidsinspectie wordt de deur gekeurd op de functionaliteit en een geldige keuring van de docksysteem. Ook is er nog de CE-markering waar aan voldaan moet worden. Deze markering geeft aan dat de docksysteem moet voldoen aan de geldende veiligheidsregels. Deze markering blijft alleen van kracht door de docksysteem minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Hoe kan ik een servicecontract afsluiten

Bij ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig online via de website een offerte aanvragen voor een servicecontract. Een van onze business adviseurs neemt contact op om uw wensen te bespreken en onze diensten verder toe te lichten. Per mail ontvangt u een offerte van een servicecontract met de bijbehorende tarieven. Deze kunt u snel en eenvoudig accorderen. De planning neemt contact op om de onderhoudsbeurt in te plannen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 03/8080702.