serviceovereenkomst overheadpoort

Serviceovereenkomst voor uw overheadpoort afsluiten bij ROMASS Business

Tegenwoordig is het verplicht om uw overheadpoort te laten onderhouden en keuren. Deze normen zijn opgenomen voor bedrijven binnen Europa. Bij ROMASS Business kunt u een serviceovereenkomst afsluiten om uw overheadpoort te laten onderhouden en keuren. Door de serviceovereenkomst bij ROMASS Business af te laten sluiten en hiermee uw overheadpoort te laten onderhouden voldoet uw overheaddeur weer aan de wettelijke eisen.

Serviceovereenkomst overheadpoort

Met de serviceovereenkomst bij ROMASS Business waarborgt u uw bedrijfsprocessen. Bij ROMASS Business zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist in het onderhouden van uw overheadpoort, onderhouden wij jaarlijks meer dan duizend overheadpoorten, doen wij dit volgens de wettelijke richtlijnen en doen wij dit voor elk type en merk overheadpoort. ROMASS Business biedt voor uw overheadpoort verschillende serviceovereenkomsten aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. Afhankelijk van de conditie, de leeftijd, de gebruiksintensiteit en de gebruiksomgeving kiest u het pakket dat het beste bij uw overheadpoort past. ROMASS Business doet dit voor elk type en merk overheadpoort.

Op de website van ROMASS Business vindt u een overzicht van de serviceovereenkomsten die ROMASS Business aanbiedt. U beslist zelf welke overeenkomst het beste aansluit aan uw wensen.

De normen waar uw overheadpoort aan moet voldoen

Elke overheadpoort dient te voldoen aan de normering NEN-EN 14341. In deze norm staat omschreven dat elke overheadpoort minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden. Daarnaast is er ook de ARBO wetgeving 3.13. Bij een controle van de Arbeidsinspectie wordt de deur gekeurd op de functionaliteit en een geldige keuring van de overheadpoort. Ook is er nog de CE-markering waar aan voldaan moet worden. Deze markering geeft aan dat de overheadpoort moet voldoen aan de geldende veiligheidsregels. Deze markering blijft alleen van kracht door de overheadpoort minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Waarom moet u voor ROMASS Business kiezen?

ROMASS Business is al ruim 20 jaar actief in het onderhouden en herstellen van alle types en merken overheadpoorten. Onze techniekers worden jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste technieken en modellen van overheadpoorten. U hoeft daarom niet bang te zijn dat wij uw type poort niet kunnen onderhouden. Tevens staan wij 24/7 voor u klaar om een storing of onderhoud aan uw poort uit te voeren.

Interesse in het afsluiten van een serviceovereenkomst bij ROMASS Business? Vis onze website kunt u snel en eenvoudig een overeenkomst aanvragen en afsluiten. Liever telefonisch contact? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 03-8080702.