Sfeervolle shutters in mijn nieuwe woning

Nadat mijn man en ik besloten om uit elkaar te gaan, werd het voor ons beiden tijd om door te gaan. Niet alleen door weer te gaan daten en nieuwe (sociale) relaties aan te gaan, maar beiden moesten wij op zoek naar nieuwe woonruimte. Deze heb ik zelf snel gevonden, in mijn oude en vertrouwde buurtje stond een leuke benedenwoning te koop waar ik snel verliefd op werd en nog sneller in kon trekken. Een leuk huisje waar ik maar weinig aan hoefde te laten veranderen. Wel heb ik ervoor gekozen om ontzettend leuke en handige shutters te laten plaatsen, om echt een sfeertje te kunnen creëren en natuurlijk de zon buiten te kunnen houden. 

Snel kunnen betrekken

Gelukkig kon ik snel mijn nieuwe woning betrekken. Hoewel de verstandhouding met mijn ex-man goed is, is het niet fijn om nog samen te wonen nadat een relatie is beëindigd. Dat was ook één van de redenen dat ik besloot mijn huidige huis te kopen. Daarnaast was het gemakkelijk dat ik niet veel hoefde aan te laten passen. De keuken en badkamer waren helemaal mijn stijl en dat is toch een geluk geweest! Wel wilde ik mijn eigen stempel drukken op het huis en ben ik met kwasten en verf aan de slag geweest om de muren nieuwe kleuren te geven die meer bij mij en mijn kleurrijke persoonlijkheid passen.

Nog meer shutters

Zoals ik eerder schreef, heb ik er wel voor gekozen om sfeervolle shutters te laten plaatsen. Daar heb ik toch een plezier van! Die brengen echt sfeer in je kamer en zijn ook nog reuze praktisch! Ik raad ze je van harte aan!