Sloopauto verkopen, Direct geld voor uw oude auto?

Een auto die rijp is voor de sloop kan tegenwoordig nog wat geld opleveren. Biedt je auto aan bij een van de sloopauto ophaaldienst en je krijgt er een goed bedrag voor terug. Bel naar een autosloop bij jou in de buurt en vraag wat de mogelijkheden zijn. De auto wordt vaak opgehaald en je krijgt dan een vrijwaringsbewijs van het bedrijf. Het oplaten halen van je auto door het bedrijf kent enkele voordelen. Uw auto is vaak de zelfde dag nog verkocht. Daarbij heeft u geen hoge advertentie kosten voor het verkopen van uw sloopauto.

Afspraak binnen een dag

Afhankelijk van de staat van de auto kan je er ook nog wat voor terugkrijgen. Als je auto volledig total loss is, dan moet je blij zijn dat de auto gratis wordt opgehaald. De verschillende website waar je de sloopauto kan aanbieden, kunnen ook zeggen of het om een schadeauto of om een sloopauto gaat. Als het om een schadeauto gaat, dan kan je er vaak nog wel wat voor terug krijgen. Bij een sloopauto kan deze alleen gratis worden opgehaald. Natuurlijk is de waarde van uw auto afhankelijk van verschillende factoren.

Foto’s opsturen naar autosloop

Als je goede foto’s hebt van je sloopauto, dan kan het bedrijf gelijk een indicatie maken van de waarde van de auto. De auto levert nog iets op als de motor nog werkend is of als het grote deel hiervan het nog doet. Vaak worden deze motoren dan nog gebruikt in Oost-Europa of in Afrika. Hier kan men nog gebruik maken van de motoren voor op het land of zelfs nog voor op de weg. De autosloop kan ook nog de accu en katalysator doorverkopen aan andere bedrijven.

Maak duidelijke foto’s van de auto en eventueel ook van de motor en van het interieur. Naar vrijwel elke autosloop kan je bellen en zul je direct meer weten over een eventuele verkoop. Maak een afspraak en laat de auto ophalen. Vaak ontvangt u van het sloopbedrijf nog een leuke vergoeding voor uw oude auto. Is uw auto nog niet zo oud. Maar betreft het een jonge schadeauto die door de aanrijding niet meer gemaakt kan worden. Dan kunt u nog rekenen op een hoog inkoop bedrag. Echter wanneer de auto compleet is uitgebrand zal de auto niet veel geld meer opbrengen.