Slowjuicer aanschaffen doet u bij Greenis Europe

Letten op ons eten is zeer belangrijk. Voedsel is onze brandstof. Niet alleen voor energie, maar ook zodat wij onder andere vitaminen en mineralen binnen kunnen krijgen. Deze stoffen worden niet voor niets voedingsstoffen genoemd. Deze voedingsstoffen vindt u onder andere in groente en fruit. Om deze producten zo lekker en leuk mogelijk binnen te krijgen kunt u een slowjuicer aanschaffen en aan de slag met het maken van smoothies.

Hoe werkt het?

Een slowjuicer doet eigenlijk al het werk. U hoeft alleen de groente en het fruit naar keuze (in kleine stukjes) in de machine te gooien en de machine doet de rest. Zonder het gebruik van hitte, zal de groente en het fruit naar keuze geperst en gezeefd worden. Dit gaat zonder dat er veel geluid wordt gemaakt, zonder dat er veel energie wordt verbruikt en op zo’n manier dat het sap van de pulp wordt gescheiden. Ideaal dus. Het sap van een slowjuicer heeft een 6 keer grotere voedingswaarde van een reguliere fruitpers.

Interesse?

Wilt u graag een slowjuicer kopen of wilt u eerst meer informatie? Ga dan naar Greenis-Europe.com voor alle informatie en voor het hele assortiment. U kunt ook via de website contact opnemen voor antwoord op al uw vragen en opmerkingen.