iPhone 5 scherm herstellen Antwerpen

iPhone 5 scherm herstellen Antwerpen

Gister ben ik met mijn moeder een dagje naar Antwerpen geweest. De planning was om te gaan winkel en een hapje te gaan eten. Mijn moeder heeft een parfum webshop en regelt werkelijk alles op haar iPhone 5. Nu liepen we gister in Antwerpen de parkeergarage uit en liet mijn moeder haar iPhone 5 uit haar handen vallen. Het scherm van haar iPhone 5 zat vol met barsten en het werkte ook niet meer. Ze had wel beeld maar het scherm reageerde niet meer. Omdat ze geen moment zonder haar iPhone kan heb ik gelijk op internet gekeken of er in de buurt een reparatie bedrijf zat, al snel kwam ik uit bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen.

Binnen 15 minuten was het iPhone 5 scherm hersteld

We zijn direct terug de auto ingestapt en na 10 minuten rijden kwamen we aan bij De Telefoon Reparatie Winkel om het scherm te laten herstellen van de iPhone 5. De vriendelijke man achter de balie vertelde ons dat deze reparatie ongeveer 15 minuten zou duren en dat we mee mochten kijken terwijl hij een nieuw scherm plaatste in de iPhone 5 van mijn moeder. Zo gezegd zo gedaan, en binnen 20 minuten was alles klaar. We hebben netjes afgerekend en zijn weer terug naar het centrum gereden.

iPhone 5 herstellen doe je bij De Telefoon Reparatie Winkel

Bij deze wil ik jullie allemaal adviseren om met je defecte iPhones langs te gaan bij De Telefoon Reparatie Winkel. De service vind ik erg goed. Aangezien ze je heel de reparatie mee mag kijken. Je iPhone 5 scherm laat je herstellen in Antwerpen! Het is wel zo fijn dat je kan zien wat er met je iPhone gebeurt. Onderstaand vind je hun adres gegevens:

Contact:
De Telefoon Reparatie winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.be