Stage op Curacao

Voor mijn opleiding als paraveterinair moest ik in het derde jaar op stage in het buitenland. Ik besloot te gaan voor Curacao. De omgeving sprak me enorm aan en de taalbarriere is niet zo groot als in andere landen. Na een hoop voorbereiden was het dan eindelijk zo ver. Ik ging op weg naar mijn stage. Alles was geregeld. Ik zou een appartement krijgen dicht bij mijn stage plaats en voro de rest kon ik eigenlijk alles wel op de fiets doen. Supermartken en uitgaansgelegenheden zaten allemaal op loop of fiets afstand van mijn appartement. Ik zou hier 3 maanden blijven, waarvan ik dan per week 4 dagen zou werken van 8 uur en 2 weekenden oproepdienst. Dat hield in dat ik sowieso 2 weekenden overhield om het uitgaansleven te verkennen.

Eenmaal aangekomen bleek echter dat het appartement dat ik toegwezen had gekregen naast een appartement lag dat 2 dagen eerder in vlammen was opgegaan. Er was enorm veel rookschade en ik kon daar niet terecht. Ze hadden gelukkg een heel mooi alternatief, maar dit zorgde wel voor een grotere reis afstand naar mijn stageplaats. Het was wel te fietsen maar dan zou ik iedere dag 50 minuten onderweg zijn. Enkele reis.

Gelukkig wilden de mensen met mij mee denken en zo kwamen we uit bij stage auto Curacao. Zij konden mij een auto verhuren voor mijn volledige stage tijd. Het bedrijf dat de appartementen regelde zou de verhuurkosten op zich nemen, dan had ik alleen benzine kosten. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Het was een mooie oplossing en stage auto Curacao had een mooi aanbod om uit te kiezen. Eind goed, al goed. En ik heb een geweldige stage periode gehad.