Standbouw

Mocht je op zoek zijn naar een standbouwspecialist, dan heb je die zojuist gevonden. Dutch Expo Services verzorgt al jarenlang de standbouw voor bedrijven op beurzen en evenementen. Deze stands zijn van hoge kwaliteit en worden bij ons in de werkplaats gebouwd, zodat de stand alleen nog maar in elkaar moet worden gezet op de beurs zelf. Dutch Expo Services levert professionele standbouw en zorgt er voor dat de klanten altijd tevreden zijn.

Al 25 jaar lang is Dutch Expo Services de specialist in Nederland op het gebied van standbouw, wij vinden dat een beursstand veel meer is dan een driedimensionale advertentie. Het is eigenlijk het visitekaartje van een bedrijf, het moet opvallen en in het oog springen, het moet uniek zijn. Wij van Dutch Expo Services zorgen dat al deze factoren goed verzorgd zijn en stelt u niet teleur.

Mocht je met ons gaan samenwerken, dan wordt er van te voren uiteraard goed overlegd wat de exacte plannen zijn. Denk hierbij aan het hoofddoel van de beursstand, maar ook het kostenplaatje en de praktische factoren. Wij zorgen voor het transport en de opslag, daar hoef je zelf niet aan te denken. Heb je nog vragen die je graag aan ons wilt stellen? Neem dan contact op met +31-36-5227700 of welcome@dutchexposervices.nl, wij zullen je dan persoonlijk te woord staan.

Dutch Expo Services | Standbouw