Survivalgadgets

Veel Nederlanders zullen dit jaar weer naar Spanje, Griekenland of Turkije gaan om van de heerlijke zon te genieten met een cocktail in de hand. Een kleine groep zal een actievere vakantie hebben door te survivallen. Vandaag bespreken we vier gadgets die je survivalervaring zullen verbeteren.

 

Smart Outdoor Watch

Gecertificeerd volgens de Amerikaanse militaire normen, is de Casio Smart Outdoor Watch een geweldige accessoire voor elke avonturier die op zoek is naar een cool stuk draagbare technologie. Met zijn indrukwekkende 50-meter waterbestendigheidsstructuur en innovatieve dual-layer weergave is dit waarschijnlijk de meest outdoor van alle Android Wear-smartwacthes op de markt. Het is overbodig om te zeggen dat het waterdicht, schokbestendig en trillingsbestendig is en dat de complexe sensoren accurate, real-time meldingen van activiteit volgen.

 

Survival vouwmes

Of je nu op zoek bent naar het avontuur van je leven of gewoon kampeert met je gezin, je zult je zeker veiliger voelen met het Bear Grylls Survival AO-vouwmes. Deze veelzijdige tool, bedacht door de beroemde survival-trainer en de ex-Britse Special Forces-officier, beschikt over de FAST 2.0-technologie van Gerber, met zowel een veiligheidsvat die het mes gesloten houdt in je zak als een gebruiksvriendelijk invalblokkering die het gemakkelijk maakt om het te sluiten met slechts één hand. De handgreep van het mes is gemaakt van duurzaam met glas gevuld nylon, terwijl het stalen blad gedeeltelijk gekarteld is.

 

LifeStraw waterfilter

Lifestraw is de ingenieuze uitvinding waarmee je direct kunt drinken uit plassen of beekjes zonder de risico’s die daar normaal bij horen. De TIME Magazine-uitvinding van het jaar maakt gebruikt van een microbiologisch zuiveringsfilter en hij is goed betaalbaar, dus het is niet alleen toegankelijk voor de hardcore-kampeerder.

 

Achteruitrijcamera

Survivalspullen zijn heel leuk, maar je moet wel zien aan te komen op je bestemming. Een achteruitrijcamera set kan daar goed bij helpen. Een achteruitrijcamera draadloos geeft je extreem veel meer zicht om de auto heen en dit kan erg handig zijn in onvoorspelbare gebieden zoals een bos.