Tandarts de Clomp ook voor angstige kinderen en volwassenen

Angst voor de tandarts is al een oud begrip, ongeacht waar het vandaan komt: er is een oplossing. Diverse praktijken in Nederland werken met lachgas om op deze manier de client rustig in de stoel te krijgen. Zowel voor angstige kinderen als volwassenen is dit een oplossing. En écht het werkt: want angst voor de tandarts, dat hoeft eigenlijk helemaal niet. Klinkt als iets voor jou? Maak een afspraak met de Clomp in Zeist.

Tandartspraktijk de Clomp voor uw gebit

Tandarts bezoek is een van de belangrijkste zaken voor het onderhoud van het gebit.Door minimaal eens per half jaar een tandarts te bezoeken wordt het gebit regelmatig gereinigd en van onderhoud voorzien waardoor het in optimale conditie verblijft. Want met een mooi gebit, daar kunt u nog jaren mee doen! Tandartspraktijk de Clomp  voert diverse behandelingen uit.

Mogelijkheden bij tandartspraktijk de Clomp

Behalve het gebruikelijke gaatjes vullen kunt u ook bij deze tandarts terecht voor bijvoorbeeld facings en het bleken van de tanden. Zo ziet uw gebit er nog mooier uit. Ook voor een implantaat of beugel kunt u bij de Clomp terecht. Voor meer informatie over deze praktijk brengt u een bezoek aan de website van deze tandarts in Zeist.