Tentenverhuur

Speciaal voor u om een duidelijker beeld te geven van de kwaliteit van het tentenverhuur dat wij hebben, hebben wij een aantal projectfoto’s op onze website geplaatst. Regelmatig plaatsen wij partytenten, feesttenten en pagodetenten in de regio Twente en Berkelland. Ook daarbuiten zijn wij regelmatig werkzaam voor tentenverhuur. Onze passie voor evenementenorganisatie geeft ons de mogelijkheid feestlocaties op te bouwen die vooral nuttig zijn, maar ook een prachtige representatieve uitstraling hebben.

Tentenverhuur

Onze werkzaamheden stoppen natuurlijk niet bij tentenverhuur. Regelmatig mogen wij ook de inrichting van tenten verzorgen, in samenwerking met een aantal andere bedrijven. Zo hebben wij laatst een gehele feesttent aangekleed voor een bruiloft en mochten wij hierbij ook de inrichting verzorgen. Tentenverhuur is niet zomaar een vak, maar het moet correct en juist worden uitgevoerd. De tenten hebben bij ons een stevige aluminium basis, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zoals wind, regen en sterke windvlagen. Onze tenten zijn te verstevigen door middel van harde wanden waardoor de gehele tentenconstructie nog steviger wordt dan dat ze al zijn zonder deze harde wanden. Regelmatig plaatsen wij deze tenten op zomerfeesten en tentfeesten.

Meer informatie over tentenverhuur?

Bekijk onze website voor onze laatst gerealiseerde projecten, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de tenten die wij opbouwen. Dit zijn prachtige foto’s die weergeven hoe wij omgaan met tentenverhuur en dat wij geven om de algehele uitstraling van uw feest, evenement of bruiloft. Vooral de uitstraling van een pagodetent zorgt ervoor dat iedere locatie voor uw bruiloft eruit ziet als een sprookje.