Toe aan vernieuwing in uw woning? Verander uw vloer!

Bent u toe aan vernieuwing in uw woning? Met de verandering in de seizoenen krijgen mensen vaak zin om ook in huis het een en ander aan te passen. Niet gek, want een ander seizoen voelt toch vaak weer als een nieuwe frisse start. Een belangrijk element wat de uitstraling van uw woning bepaalt is uw vloer. Heeft u er al eens aangedacht om uw vloer te vervangen voor een mooie nieuwe houten parketvloer? Een professional op dit gebied is Maerssens Vloerenhuys, klik hier voor Maerssens Vloerenhuys.

Wat doet Maerssens Vloerenhuys?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van houten parketvloeren. U kunt hier terecht om een mooie nieuwe houten parketvloer uit te kiezen en deze thuis of elders te laten leggen. Maar ook is het mogelijk om uw huidige vloer te laten opschuren en te voorzien van een mooie renovatie behandeling. Zo weet u zeker dat uw vloer nog jaren meegaat en ziet hij er weer redelijk als nieuw uit.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Maerssens Vloerenhuys voor het leggen van een parketvloer bij u thuis! Schroom niet en neemt contact op. Dan kunt u ook deze herfst genieten van een mooie houten parketvloer in omgeving Utrecht!