Top 3 VPNs Popcorn Time

Om te beginnen, hier zijn een paar van de top VPN’s op het web, en hoe ze een stapel liggen in termen van functies, kwaliteit van de verbinding, en klantenservice.

 

# 1: ExpressVPN – 9.5 / 10 – snelste verbinding, geweldig voor torrenting

Ik heb de neiging aan te bevelen ExpressVPN veel, maar voor een aantal echt goede redenen. Deze jongens bieden de perfecte balans van een snelle en veilige verbinding die kunt u bepalen wat belangrijker.

 • onbeperkte bandbreedte
 • twee aansluitingen per account
 • compatibel met Windows, Mac, Android, Linux, en iOS
 • ultra-beveiligde militaire graad van versleuteling
 • honderden servers in 78 landen

Wat is echt geweldig over ExpressVPN is hun klantenservice ook. Ze zijn niet alleen 24/7 beschikbaar, maar je altijd een snelle reactie van een echte levende mens. Hun team reageert altijd op e-mails in minder dan 20 minuten, en live chat ondersteuning is altijd direct.

Met een 30-dagen geld terug garantie , je kan het gewoon niet fout gaan met ExpressVPN gaan.

Voor de snelste manier om te deblokkeren Popcorn Time, krijg ExpressVPN nu.

 

# 2: IPVanish – 7/10 – Een ander torrenting VPN, maar niet compatibel met iOS

IPVanish is een andere optie voor het verkrijgen van je toegang tot Popcorn Time, met een aantal van dezelfde functies als ExpressVPN. Sommige van de dingen die ze missen zijn:

Niet heeft:

 • apps voor iPhones of iPads
 • live ondersteuning
 • slechts 7 dagen garantie

Hun software is vrij eenvoudig te gebruiken, maar wees ervan bewust dat je kunt alleen e-mail van hun support team, en je kan een tijdje wachten op een reactie. Voor een snellere klantenservice die live chat omvat, stok met ExpressVPN .

Zorg ervoor dat je een terugbetaling te krijgen binnen een week als het niet lukt, en zorg ervoor dat ExpressVPN krijgen als je apparaten met iOS hebben.

U kunt controleren hier IPVanish .

 

# 3: HideMyAss – 5/10 – Te traag voor Popcorn Time

Ik zou graag in staat zijn aan te bevelen HideMyAss . Ik bedoel, hun netwerk omvang alleen al lijkt alsof ze een perfecte match voor mensen die een snelle, betrouwbare verbinding nodig zou maken, maar helaas dat is gewoon niet het geval.

Overwegende dat ik had altijd een snelle en betrouwbare verbinding met ExpressVPN , HideMyAss is notoir traag, en hun steun is niet veel beter. Hun software is te complex, en hun team lijkt te zijn hun zoete tijd te nemen te reageren op verzoeken om ondersteuning.

HideMyAss, zoals ExpressVPN, zal werken op de meeste belangrijke besturingssystemen, inclusief onbeperkte bandbreedte, en twee aansluitingen per account, maar ik zou niet rekenen op dit ene snel genoeg om een streaming dienst als Popcorn tijd omgaan met worden.

HideMyAss is hier .

 

Conclusie: Get ExpressVPN om toegang tot geblokkeerde websites zoals Popcorn Time

Met zijn controversiƫle inhoud, Popcorn Time net is niet overal beschikbaar geweest, en het onlangs werd getrokken uit de VS voor schending van het auteursrecht. Uw IP adres vertelt servers waar je bent, en als je in een land dat blokkeert de toegang, de beste manier om dat is om een VPN te gebruiken.

Popcorn Time is nog beschikbaar in Europa, dus gewoon ExpressVPN downloaden en verbinding met een server daar, en je moet geen moeite toegang tot de site, zelfs als je in de VS hebben. ExpressVPN is snel genoeg om het te verwerken. You ‘ ll krijgen ook:

 • Uitstekende en snelle klantenservice
 • Militaire graad van versleuteling
 • Gemakkelijk te gebruiken software
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Sterke, betrouwbare verbinding