Trapliften Dordrecht en Ede

Voor trapliften van kwaliteit in Dordrecht en Ede gaat u naar Triwa Trapliften. Wij hebben veel ervaring met trapliften en geven u graag een advies op maat. Bij bieden een ruime collectie aan hoogwaardige en gebruiksvriendelijk trapliften, geschikt voor verschillende soorten trappen. Daarnaast verkopen we andere producten die uw mobiliteit in uw woning in Dordrecht of Ede vergroten.

Trapliften voor verschillende trappen in Dordrecht

Lukt u niet meer om (moeilijk begaanbare) trappen op te komen? Triwa Trapliften komt graag met een oplossing. Wij geven u uw mobiliteit en onafhankelijkheid graag terug door middel van een traplift. Wij leveren in heel Nederland, dus weten ook uw woning in Dordrecht te vinden.

Omdat geen enkele trap hetzelfde is, zijn onze trapliften geschikt voor verschillende soorten trappen. Zo verkopen en monteren we liften voor rechte trappen, gebogen trappen, steile trappen, smalle en brede trappen. Bij ons vindt u de lift die past bij uw trap en die volledig voldoet aan uw wensen.

Uitgebreid trapliften advies in Ede

Om aan uw vraag te kunnen voldoen is het belangrijk dat wij precies weten wat u wilt en met wat voor trap we te maken hebben. Daarom begint een opdracht altijd met een gesprek. Als wij goed voor ogen hebben wat u nodig heeft dragen wij verschillende opties aan. U kunt kiezen uit standaard trapliften, maar u kunt ook extra elementen laten toevoegen zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Als u een keuze heeft kunnen maken komt één van onze ervaren monteurs de traplift monteren in uw woning in Ede.