Trends in de tuinsector

In dit artikel gaan we even de trends die naar voren komt in de tuin. In 2015 ziet men duidelijk  dat men het belangrijk vind om activiteiten te kunnen doen  samen met andere mensen waarbij ze de individuele aspecteten minder belangrijk vind.  Dit zet zich ook voort in de tuin, ook omdat het altijd gezellig is om lekker met familie of vrienden eens lekker achterover te zakken  en  te lachen of barbecueën.    De tuin is de place-to-be om eens lekker tot rust te komen en echte te genieten, hierdoor zijn meer en meer mensen bezig met hun tuin inorde te brengen zodat je fijn tussen de groenen bomen en de gekleurde bloemetjes kan zitten.

Als eerste trend die we gaan bespreken is dat mensen meer en meer en super moderne tuin en huis willen hebben.  Ze willen dat alles  er heel strak uitziet en dat  men voor afwerking gebruik maakt van hout, glas enzovoort. Ook willen ze dat alles tot in de puntjes afgewerkt is en dat het overeenkomt met de rest van het huis. Daarom is een grote trend om  een lamellen afdekking in je zwembad toe te voegen zodat deze afwerking er ook modern uitziet.  De meeste gebruikte  afdekkingen in een zwembad  zijn solar lamellen. Deze zorgen dat de warmte van de zon in je zwembad goed vast gehouden word.

Men is meer en meer begaan met het kiezen van het perfecte huis ze willen drek in het huis gaan wonen waar ze de rest van hun leven willen doorbrengen.  Daarom dat de keuze van het huis veel langer duurt dan vroeger men wilt dat het huis volledig aan hun behoefte en wensen voldoet.  Wel is het duidelijk dat mannen hier evenveel aandacht aanbesteden als vrouwen, wat misschien toch iets of wat verassend is.