Tweede Huis Italië

U zal er ongetwijfeld al eens van gedroomd hebben, een tweede huis in een land waar het vrijwel altijd lekker weer is. Italië is zo’n land, altijd op en top genieten in de zon, alle terrassen zitten altijd stampvol. U boft, want Tweede Huis Italië start binnenkort met de bouw van zeven prachtige villa’s in Umbrië, Italië.

Villa’s met eigen voorkeuren bij Tweede Huis Italië

De villa wordt gebouwd volgens onze plannen, maar u kunt uiteraard uw eigen voorkeuren opgeven. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen privé zwembad bij uw villa? Dit is mogelijk bij Tweede Huis Italië! Ook kunt u aangeven dat u de villa al compleet ingericht wilt hebben, dan doen wij dit voor u. Wilt u alles helemaal zelf regelen? Ook dat is mogelijk.

Rustige omgeving met diverse faciliteiten

Buiten dat de omgeving prachtig is, ligt er tussen de heuvelachtige landschappen en de olijfbomen een wellnesscentrum waar u elke dag terecht kunt. Het totaalplaatje klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar Tweede Huis Italië zorgt er voor dat al deze dromen werkelijkheid worden. Reserveer daarom nu uw villa bij Tweede Huis Italië voordat het te laat is.

Permanente bewoning of verhuur via Tweede Huis Italië

Het kan zijn dat u, al dan niet tijdelijk, besluit om in uw aangeschafte villa gaat wonen. Of dat u juist elke zomer terugkeert om even twee weken te genieten. Wilt u uw villa verhuren? Dat kan geregeld worden via de Fattoria van Tweede Huis Italië. Zij zorgen dan bijvoorbeeld voor de ontvangst, het inchecken en de schoonmaak. Eigenlijk worden de gasten dan als hotelgasten behandeld, wat uitermate prettig wordt ervaren.

Tweede Huis Italië, laat dromen in vervulling gaan