Unieke fashionitems

Echte modeliefhebbers willen de nieuwste trends als eerste in hun garderobe hebben hangen. Alle basics heeft iedereen ondertussen wel in huis, dus deze mensen zijn constant op zoek naar nieuwe en unieke items. Ik zal een paar voorbeelden van kledingstukken met jullie delen die je absoluut niet mag missen in je kledingkast!

Zo had bijna iedereen een aantal jaar geleden alleen een skinny jeans in de kast. Tegenwoordig zijn er echter talloze andere jeans en broeken die je zeker niet mag missen! Denk hierbij aan de classic mom jeans, een broek met een flare of een stoere boyfriend jeans. Op deze manier kun je ook met broeken afwisselen en hier iets unieks mee doen. Combineer bijvoorbeeld een mooie flare met een grote trui of stop een leuk bloesje in je baggy boyfriend jeans.

Ook haaraccessoires zijn weer een grote trend aan het worden. Denk hierbij aan bandana’s, grote fluwelen haarbanden en scrunchies met allerlei printjes. Deze zijn bijna overal mee te combineren. Knoop een bandana om je staart of knot of doe hem om je losse haren. Of maak je staart wat vrolijker met een scrunchie of wikkel hem om je top-knot. Je kunt er eindeloos veel mee doen!

Een derde uniek item is een dames kersttrui. Niet zomaar eentje, een foute kersttrui! Tegenwoordig wil iedereen tijdens de feestdagen in een zo fout mogelijke kersttrui rondlopen. Waarom dit zo een trend is geworden weet ik ook niet, maar leuk is het wel! Bovendien is het ook nog eens praktisch. Zo hoef je je niet meer te schamen om tijdens. Het kerstdiner in een dikke trui aan te komen. Deze trui is minstens net zo leuk en feestelijk als een jurkje. Tegenwoordig kun je zelfs truien met lampjes en geluid krijgen! Zelfs een kersttrui jurk is tegenwoordig een ding. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat, echt waar!