Vaccinaties Tilburg voor u op reis gaat

Bent u al aan het aftellen naar uw vakantie? Naar het moment dat u uw automatische e-mailbeantwoording kunt instellen, uw bureaustoel aanschuift of voor de laatste keer op de fiets van werk naar huis stapt? Ja? Fijn gevoel is dat, hé? Dan bent u vast ook al aan het toeleven naar de vakantie zelf, heeft u al bedacht welke kleding u meeneemt in uw koffer en hoe u uw dagen op bestemming gaat slijten. Maar! Heeft u al nagedacht over welke vaccinaties Nijmegen u moet laten prikken voor u op reis gaat? Nee? Lees dan verder voor meer informatie over Thuisvaccinatie.nl!

Vaccineren op locatie

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, is het dankzij deze website mogelijk om te vaccineren op locatie. Bij u thuis, op uw werk of thuis bij één van uw reisgenoten, Thuisvaccinatie.nl maakt dat mogelijk. U kunt u snel en eenvoudig registreren op de website waar het ook mogelijk is om een afspraak met een erkende arts in uw regio in te plannen. Deze zal vervolgens komen naar de plek die u heeft opgegeven. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend door de artsen.

Voor meer informatie

Bekijk vandaag nog de website voor meer informatie en het online maken van een afspraak voor de nodige vaccinaties Tilburg en in het gehele land. Fijne vakantie!