Vakantie naar Afrika

Hawaii is een erg mooi eiland aan de kant van Amerika. Maar wat als ik je vertel dat je niet zo ver hoeft te gaan voor een droomvakantie op een droomeiland? Je kunt namelijk ook eens nadenken over reizen Seychellen. Dit is een eilandengroep die midden in de zee ligt. Het ligt op het continent Afrika, wat betekent dat het ook nog eens goed weer is! Als je naar de Seychellen zoekt, lijkt het net of je een filmstudio binnenloopt. Het is er echt mooi. Dit klinkt misschien overdreven en als een verkoperspraatje, maar het is echt onbeschrijfelijk hoe mooi het daar is. Op foto’s en ansichtkaarten is het al te zien, maar dat heeft nog niks weg van de ervaring die je daar kunt opdoen.

De witte stranden en palmbomen zijn te vinden op deze eilandengroep met wel 90 eilandjes. Dit zijn vooral hele kleine eilandjes. Je kunt hier duiken, in het heldere water. De schildpadden spotten en door mooie tuinen wandelen. Het is misschien een beetje duurder dan normaal, maar het is echt zeker de moeite waard. Het is ook een hele mooie bestemming voor een huwelijksreis. Deze plek kan namelijk heel erg romantisch zijn, je bent samen op een onbewoond eiland.

Mocht dit toch niks voor jou zijn, kun je ook eens nadenken over een rondreis Mozambique. Dat is misschien nog in Afrika, maar het is wel totaal iets anders. Je kunt hier zwemmen met haaien en dolfijnen! Maar in Mozambique kun je ook genieten van heerlijke aparte gerechten. Deze keuken kent invloeden van Europa en is natuurlijk Afrikaans. Deze combinatie is uniek en heel erg lekker.  Natuurlijk is er in Mozambique ook een heleboel te doen. In heel Afrika is een safari een geweldig idee en ook in Mozambique zijn de prachtige wilde dieren goed te volgen.