Veilig werken met behulp van valbeveiliging

Staat bij uw bedrijf ook veiligheid bovenaan? Waarschijnlijk wel. Maar hoe breng je zoiets in de praktijk? Door de medewerkers te voorzien van goede faciliteiten. Bijvoorbeeld een valbeveiliging als ze op grote hoogtes werken. Er zijn bedrijven die deze vorm van beveiliging aan u kunnen leveren. Een bedrijf wat dit doet is Protect PBM.

De verschillende soorten valbeveiliging

Protect PBM levert verschillende soorten beveiliging voor verschillende soorten doeleindes. Je kan kiezen uit drie opties. Deze staan beschreven op de website. Ten eerste is er Secupoint. Deze kent een stand-alone ankerpunt met een bepaalde route waar je veilig kan lopen. Ook kan je kiezen uit de optie Securant of Seculine Vario. Zeker als u op hoge plaatsen werkzaam bent dan kan het uiterst belangrijk zijn om goede valbeveiliging te hebben.

Neem contact op met deze dakdekker

Protect PBM is een bedrijf wat behalve valbeveiliging levert ook zelf hoog de daken op gaat. U neemt dus de valbeveiling over van een expert op dit gebied. U kan Protect PBM dus ook bereiken om uw dak te laten controleren of door het te laten repareren. Ook hierover vindt u informatie op de website. Wilt u de website bezoeken? klik dan op de link: dakdekker Deventer.