Verslaafd? Zoek steun bij stichting Miroya!

Een verslaving begint klein maar op een gegeven moment kan de verslaving je leven overnemen. Op een gegeven moment wordt het tijd om hulp te zoeken. Merk je dat je sociale omgeving begint te lijden onder jouw verslaving? Of merk je dat de balans zoek is in je leven? Hoe eerder je hulp zoekt, hoe beter je geholpen kan worden. En gelukkig zijn daarvoor allerlei instanties die je hierin kunnen begeleiden zoals stichting Miroya!

Wat doet stichting Miroya?

Zij helpen jou van je verslaving af te komen. Er zitten medewerkers die 24/7 bereikbaar zijn en dus ten alle tijden je kunnen helpen bij je verslaving. Een verslaving begint met een enkele keer iets proberen, maar loopt na een tijdje uit de hand. Het kan gaan om drugs maar ook bijvoorbeeld gokken of het gebruik van andere middelen. Dat een verslaafde er niet zelf af kan komen is niet gek. Je wordt immers geestelijk en lichamelijk afhankelijk van het middel, en daarom is er altijd steun.

Stichting Miroya helpt je door het traject

Van een verslaving afkomen gaat met vallen en opstaan, en gedurende het hele traject is stichting Miroya er om je te steunen. Ze kijken naar jou als persoon, wat je nodig hebt en leveren zo de beste verslavingszorg!