Voetbal en bubbels op één avond

Tijdens de voetbalwedstrijd NAC Breda tegen Cambuur Leeuwarden konden enkele supporters op een wel heel bijzondere wijze hun favoriete ploeg toejuichen in Breda. Speciaal voor deze avond, die mede in het teken staat van 3FM Serious Request, werd er langs de kant van het veld een Jacuzzi geplaatst. Op deze unieke stadionplekken kon men been bod uitbrengen, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de actie van 3FM Serious Request.

De actie is opgezet door een samenwerking van NAC Breda, Azalp en Sunspa Benelux. Het idee is niet helemaal uniek, bij een wedstrijd van The Grasshoppers konden supporters ook hun team aanmoedigen vanuit een verwarmd bubbelbad. Toch was het wel een speciale manier om extra aandacht te vragen voor Serious Request.  Na de wedstrijd speelde daarnaast ook het sterrenteam van 3FM nog een potje op het veld van NAC Breda.

De bubbelbad gaf kijk- en bubbelplezier aan drie personen per voetbalhelft. Na de eerste helft kwamen dus drie andere supporters in het bad. Per helft werden drie plaatsen geveild voor het goede doel. Na de wedstrijd, die overigens door de thuisploeg gewonnen werd, stormden enkele NAC spelers richting de Jacuzzi om er vervolgens met z’n allen in te duiken. Dit leverden mooie beelden op die over heel de wereld in het nieuws kwamen.