Voordelen van Klarna winkels

Online shoppen is ontzettend leuk. U ziet iets dat u graag zou willen hebben, u koopt ‘m en het wordt naar u toe bezorgd. Maar soms kan ’t zijn dat uw product u niet bevalt of niet is zoals u zich had voorgesteld. Meestal heeft de betaling al plaatsgevonden. Klarna winkels biedt u het alternatief hiervoor.

  1. Achteraf betalen

Dat is het leuke van Klarna winkels. Het is net zoals u doet als u zelf naar de winkel gaat. U betaald pas nadat u de producten hebt gekregen. U betaald dus alleen als u geheel tevreden bent met uw goed.

  1. Geleverde product terugsturen

Bevalt ’t product u niet? Nou dan stuurt u ‘m gewoon terug! Dit zorgt er dus ook voor dat de verkoper u eerder een kwaliteit product zal sturen zodat u tevreden kunt zijn. U als klant zal dit zeker wel op prijs stellen en vaker bij Klarna winkels willen shoppen.

  1. Duidelijke termijnen

Allebei de koper en verkoper moeten zich houden aan een digitale contract. De verkoper moet dus de product zo snel mogelijk aan u leveren en, als het product door u goed is bevonden, moet de koper de betaling doen binnen de aangegeven periode. Dit zordt er dus voor dat er een vlotte transactie plaatsvindt.

  1. Kopersbescherming

Er kunnen hier natuurlijk ook problemen ontstaan. Uw product kan, bijvoorbeeld, helemaal niet geleverd worden. Klarna gaat dan onderzoeken wat er mis kan zijn gegaan. U hoeft uiteraard dus niet te betalen, maar als u dat toch gedaan mocht hebben (misschien heeft u dat product al eens eerder gekocht) kunt u eventueel uw geld ook terugkrijgen. Als er iets mis is met de producten hoeft u ook niet te betalen. Daarnaast worden uw persoonlijke gegevens beschermd tegen misbruik. Bekijk voor meer info klarnawinkels.nl