Voordelig een segway aanschaffen

Ben je op zoek naar een transportmiddel waarmee je eenvoudig kleine afstanden kunt afleggen? Dan is een segway ideaal voor jou. In Amerika is de segway al jaren populair, en gelukkig zien we hem ook steeds vaker in Nederland voorbij komen. Lees hier hoe je voordelig een segway kunt aanschaffen.

Wat is een segway?

Zoals we al zeiden is een segway het ideale transportmiddel voor kleine afstanden. Daarnaast is het ook leuk om gewoon in je vrije tijd te gebruiken als vermaak, of juist voor professioneel gebruik tijdens je werk. Een segway werkt door middel van elektriciteit, het transportmiddel heeft namelijk oplaadbare batterijen. Een segway heeft twee wielen die los van elkaar kunnen draaien dankzij de elektrische motoren.

Welke segway?

Je hebt twee varianten van een segway, namelijk een normale segway en een mini-variant. Een normale segway is heel groot en log, en bevat daarnaast een stuur. De prijs segway van de normale variant ligt hoog. Daarom wordt deze variant ook voornamelijk alleen voor professioneel gebruik gekocht. De mini-variant is daarentegen wat goedkoper. De mini-variant bevat geen stuur, en is met het lichaam te besturen.

Waar kopen?

Wil je niet te veel geld betalen voor een segway dan is het belangrijk om te letten op de prijs segway. Je kunt een segway het beste online kopen. Het voordeel van online kopen is dat je op een makkelijke manier de prijs van de verschillende webshops met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor zie je sneller bij welke winkel je het meest goedkoop uit bent.