Vraag naar delivery documents groeit

Het is een beproefd recept bij studenten die in teams werken zo rond de tijd van deadlines, maar als dit in het bedrijfsleven gebeurt zullen de gevolgen nog vaker niet te overzien zijn! Wij schetsen u het volgende scenario: u kent het vast wel: u moet aan een bepaald document werken dat nog ergens in de mailbox verstopt zit. U bent alleen vergeten waar. Of misschien heeft uw collega in een verkeerde versie van het document zitten werken. Zonde van alle verspilde tijd. Door gebruik maken van documentbeheer zult u veel georganiseerder, sneller en productiever kunnen werken en zult u niet tegen deze vervelende problemen aanlopen. Immers; daar heeft u zich tegen gewapend door gebruik te maken van delivery documents.

Delivery documents

Zoekt u naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in document delivery? InfoMinds, dé specialist op gebied van document delivery is u graag van dienst! Tegenwoordig stijgt de vraag naar elektronische documenten steeds meer.

Infominds levert en implementeert geautomatiseerde documentbeheersystemen. Hierbij werken wij alleen samen met de beste wederverkopers en leveranciers in de markt om zo te kunnen streven naar de allerbeste worden in het aanbieden van documentbeheer. Wij proberen een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te realiseren.

Naast document delivery bieden wij ook de volgende diensten aan: 

  • Digitale postverwerking
  • Digitale archivering
  • Optimalisatie van documentstromen
  • Beheer en verwerking van facturen
  • Backlog scanning en scanning