Wanneer komt de nieuwe iPhone?

De nieuwe iPhone laat alweer een tijdje op zich wachten. Het populaire product van Apple wordt door ontzettend veel mensen gebruikt, en bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon is er altijd twijfel. Nog even wachten tot er misschien een nieuwe iPhone uitkomt? Want wanneer deze iPhones precies uitkomen is nooit helemaal duidelijk. Daarom is het gok in het wilde.

Wat wordt de nieuwe naam?

Maar dan, als de nieuwe iPhone uitkomt, want dat doet ie zeker! Hoe zou die dan gaan heten? Castle Telecom doet op de website al een aantal suggesties. Want een logische stap zou zijn: iPhone 6. Apple kiest er al vanaf de iPhone 3 voor om de nieuwste variant van de iPhone aan te duiden met een getal. Maar misschien wordt het tijd voor iets anders, want dit kan toch niet op tegen de shiny namen van Samsung zoals Galaxy en Desire.

Wil je de nieuweSamsung galaxy note 4 kopen? Houd dan ook de website van Castle in de gaten. Zij zullen hem direct aan bieden, en weet je zeker dat je straks de nieuwe Samsung in handen hebt! Toch liever een ander toestel? Ook dat kan natuurlijk. Castle is al jaren een bekend bedrijf uit de buurt van Deventer en zijn gespecialiseerd in Telecom. Ook als je neit weet wat je precies wil staan ze klaar met een advies.