Want Zutphen Bruist

Zutphen Bruist is als mooie Hanzestad, die gelegen is aan de IJssel, bij uitstek geschikt voor een leuk en gezellig dagje uit! Dankzij haar authentieke straatjes, sfeervolle cafeetjes en echt Hollandse gezelligheid is Zutphen een leuke uitvalsbasis voor een bezoekje aan de provincie Gelderland. 

Terug in de tijd

Zutphen heeft nog veel originele straatjes die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet zijn gebombardeerd en die laten zien hoe de architectuur er voor die nare periode uitzag, ook zijn diverse gebouwen zijn weer in oude staat hersteld. Hiermee wordt het hart van centrum echt een lust voor het oog. Hier is ontzettend veel om over te horen en daarom zijn de stadswandelingen in Zutphen ontzettend populair geworden.

Winkelen in Zutphen

Ook is Zutphen een leuke stad als u van plan bent om een dagje te shoppen met vriendinnen, moeder of dochter. Onder meer grote merken als H&M en Hema hebben hier een vestiging, evenals stijlvolle damesmodezaken en unieke boetiekjes. U komt zo thuis met iets anders dan anders. Op zoek naar iets bijzonders? In Zutphen zit een prachtige edelsmid die naar wens iets voor u maakt. Of overweeg een bezoek aan een juwelier Zutphen voor een leuk cadeautje, al dan niet aan uzelf.