Werkt uw personeel op grote hoogtes?

Werkt uw personeel op grote hoogtes? En wilt u de veiligheid van uw medewerkers en uzelf garanderen? Dan is een valbeveiligingssysteem een zeer goed idee. Deze vindt u bij Protect PBM. Dit staat voor Protect Persoonlijke Beveiligingsmiddelen. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in dakbeveiliging. Er wordt gebruik gemaakt van materiaal van goede kwaliteit en gediplomeerde medewerkers, zodat uw medewerkers zelfs op grote hoogtes gegarandeerd veilig zitten.

Valbeveiligingssysteem

Een valbeveiligingssysteem is een systeem wat ervoor zorgt dat u veilig zit, ook op grote hoogtes. In dit systeem wordt gebruikt gemaakt van en harnas die verbonden is met een ankerpunt of een permanent lijnsysteem. Er zijn een aantal verschillende soorten systemen die Protect PBM aanbiedt. De eerste is het Secupoint. Dit is een stand-alone ankerpunt. Vooral geschikt voor bestaande daken. De tweede is het Securant systeem. Dit systeem bestaat al 30 jaar. Het is zowel met ankerpunt of lijnsysteem mogelijk. Zeer populair in Europa. Het laatste systeem is het Seculine Vario. Dit is een staalkabel systeem voor maximale veiligheid op ieder punt van het dak.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over wat Protect PBM voor u kan betekenen, ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie over de dakdekker en u kunt via de contactgegevens vragen stellen of een afspraak maken.