Wijnwinkel starten

Klaar om uw droom te beginnen? Voor uzelf beginnen? En uw grootste passie delen met andere mensen? Het starten van een wijnwinkel is een prachtige onderneming, maar heeft wel wat voeten in de aarde, zoals u zich waarschijnlijk al heeft gerealiseerd. Een winkel is natuurlijk niet compleet zonder een Étagère à vin, een echt wijnrek.

Waarom mooie wijnrekken?

Uw pareltjes die u verkoopt moeten natuurlijk wel op de beste manier gepresenteerd worden aan de klant. Het wijnrek speelt hierbij een grote rol. Het is belangrijk dat de wijnen goed zichtbaar zijn en dat u gemakkelijk door uw assortiment kunt gaan om de klant van het beste advies te voorzien.

Maar daarnaast is het ook belangrijk dat de uitstraling van uw winkel past bij wat u verkoopt. Bij mooie Franse wijnen hoort natuurlijk een winkel met een goede Franse uitstraling. Dit maakt u compleet met de juiste wijnrekken.

Meer weten? Bezoek eens de website van Casier à vin, dit is een Frans bedrijf wat echte Franse wijnrekken verkoopt. De rekken zijn verkrijgbaar in diverse tinten hout kleur en zullen dus gegarandeerd aansluiten op de stijl van uw winkel. Ze verkopen diverse modellen die allemaal de naam van een bekende wijn dragen.