Wilt u heerlijk uiteten?

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een avond uiteten? Of wilt u een keer uiteten bij een uniek restaurant, waar u nog niet eerder bent geweest. Dan is Proeverij de Koekfabriek wellicht iets voor u. Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u onbeperkt eten. Het voordeel is dat u een vaste prijs betaald, namelijk €22,50 per persoon. Voor dit bedrag kunt u onbeperkt eten. Elke keer kiest u één gerecht van de menukaart. In totaal zijn er 25 gerechten op het menu. Is het gerecht op? Dan kunt u het volgende gerecht kiezen. Totdat u voldaan bent. Lekker eten in Zaandam? Proeverij de Koekfabriek! 

Proeverij de Koekfabriek

Bij Proeverij de Koekfabriek heeft u dus een all you can eat concept. Hierboven is kort uitgelegd hoe het werkt. Bij elke gang kunt u een extra stokbrood bestellen, met kruidenboter. Maar u kunt bijvoorbeeld ook salade of friet bijbestellen. Proeverij de Koekfabriek streeft er naar om altijd de beste service te bieden en de beste kwaliteit. Wanneer u binnenkomt merkt u direct dat er veel sfeer is.

Onbeperkt eten Zaandam

Wilt u onbeperkt eten in Zaandam? Dat kan bij Proeverij de Koekfabriek. Bent u nieuwsgierig naar meer? Bekijk de website en ontdek alle mogelijkheden. Ook kunt u eenvoudig via de website reserveren.