Winkelen in de stad Zutphen

Zin in een dagje uit? Op zoek naar een mooie karakteristieke stad? Overweeg dan eens een bezoekje aan Zutphen. Deze stad bruist van de geschiedenis, mooie pandjes maar ook gezellige winkels en genoeg terrassen! Voor ieder heeft Zutphen iets te bieden. En alle informatie van Zutphen is nu verzameld op één website: Zutphen Bruist. Wie weet breng jij straks ook een bezoekje aan Zutphen.

Zutphen is een echte hanzestad

Zutphen bruist van de geschiedenis. Het is dan ook niet ongebruikelijk om je te laten rondleiden door de stad door een stadsgids. Deze mensen kunnen je alles vertellen over de geschiedenis van Zutphen. Zo heeft Zutphen nog steeds restanten van de stadsmuur die je kan bezichtigen. Maar daarnaast heeft Zutphen ook een hoop verhalen over de tweede wereldoorlog, waarvan je de restanten nog altijd terug ziet in de stad.

Wil je liever winkelen?

Ook hiervoor kan je in Zutphen goed terecht. Er staan allerlei boetiekjes waar je van kan genieten. Maar daarnaast beschikt de stad ook over een aantal ketens waaronder Hema en H&M. Voor ieder wat wils dus! En als je uitgeblust bent van al het lopen dan zijn er genoeg terrassen waar je kan geniete van een hapje en drankje. En wie weet slaag jij wel in een van de kledingwinkels in Zutphen!