Word vandaag nog jonger met testosteron

Zou je vandaag nog jonger willen worden? Dan kan testosteron de sleutel zijn tot het verjongen van jouw leven. Testosteron is nu niet alleen meer in de drogisterijen of apotheken te vinden, maar nu wordt testosteron ook online verkocht. Maar waarom zou je testosteron willen kopen en wat voor effect heeft het op je lichaam?

 

Hoe werkt testosteron en wat voor effect heeft het op mijn lichaam?

Er zijn verschillende middelen die onder testosteron vallen die gebruikt worden om te verjongen. Zo is er bijvoorbeeld Androgel, wat een gel is wat testosteron bevat. Met de gel wordt er testosteron op de huid aangebracht en wordt het door de huis opgenomen. Zo krijgt de man testosteron binnen via zijn huid, wat een verjongend effect heeft op het uiterlijk en innerlijk. Maar hoe werkt het eigenlijk precies?

Androgel is een gel met testosteron en activeert bij mannen bijvoorbeeld baardgroei, sterk gespierd lichaam, een zware stem en de zin in seks. Maar ook je geheugen en vitaliteit wordt voor een groot deel bepaald door testosteron. Met deze gel kun je typische mannelijke ouderdomsklachten tegengaan.

Androgel bevat dus testosteron wat door de huid opgenomen word en vervolgend afgegeven wordt aan het lichaam. Het bestaande testosteron wordt dus aangevuld tot een hoger niveau. Door het nemen van extra testosteron zal de testosteronspiegel weer in balans komen.

Het doel van Androgel is het bestrijden van de gevolgen van een tekort aan testosteron. Al binnen uur zul je een verbetering voelen. Androgel vult de hoeveelheid testosteron aan tot de hoeveelheid testosteron van een jong volwassenen man. Door het gebruik van Androgel zullen de ouderdomsverschijnselen afnemen en zul je je energieker en fitter voelen.

 

Testosteron en ouder worden

Ouder worden is iets wat iedereen gebeurt, maar wat veel mensen niet weten is dat vanaf de vijfentwintigste levensjaar de jeugd voorbij is en de veroudering van het lichaam begint. En we weten allemaal dat ouder worden vaak geen pretje is.

Ouder worden betekent namelijk ook uiterlijke en innerlijke kenmerken kwijtraken. Kenmerken waar we aan gehecht zijn of waar we plezier van hebben. Bijvoorbeeld schoonheid, maar ook de prestaties op seksueel gebied kunnen wat minder zijn dan wanneer je jonger was.

Je krijgt minder energie en meer vet op je lichaam. De eerste grijzen haren verschijnen en het libido neemt ook af. Hoe dan ook, naarmate je ouder worden hoe meer kwalen er bij komen. Typische ouderdomskwalen waar je vaak niets meer tegen kunt doen, althans dat denken de meeste mensen. Androgel kan de veroudering tegengaan.