Zoekt u nog entertainment op het bedrijfsfeest?

Wilt u graag een perfecte dansshow voor uw evenement? Dan moet u zeker bij Carlos en Mirella zijn. Dit danskoppel is tweede geeindigd bij de populaire danswedstrijd Everybody Dance Now. Zij laten u graag zien hoe goed zij kunnen dansen en zullen hiermee al uw gasten op het evenement vermaken. Ze hebben al jarenlang internationale ervaring en hebben daarnaast natuurlijk een passie en talent voor dansen. Kies voor Carlos en Mirella als entertainment op het bedrijfsfeest.

Meer over Carlos en Mirella

Door de passie en het talent voor dansen kunnen zij nog veel meer dan alleen laten zien hoe goed zij zelf kunnen dansen. Ook u kunt het leren van deze dansers zelf. Carlos en Mirella doen namelijk ook workshops. Daarnaast is het mogelijk om via de bekende tango aan teambuilding te doen. Als u zelf niet zo’n danser bent, maar toch van dit danskoppel wilt genieten, kies dan voor een dinershow of Carlos en Mirella als openingsact. Zij zullen met hun talent, passie en veelzijdigheid een fantastische show neerzetten.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de tango in Rotterdam? Ga dan naar de website voor alle informatie over dit danskoppel en de mogelijkheden en alle praktische informatie. U kunt via de website ook contact opnemen.